button.gif button.gif button.gif button.gif
button.gif button.gif button.gif button.gif

Nieuwsbrief response

Hier reageert u op:Interim Projectmanager Ruimtelijk Domein
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-11-2019, einddatum 1-11-2020, optie tot verlenging, 16 uur per week
Plaats/regio: Regio Zwolle
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Voor de uitbreiding van een bestaand bedrijventerrein in co-creatie zoekt men een projectleider die nauw samenwerkt met de ondernemersvereniging.
Profiel van de opdracht: De initiatieffase inmiddels is afgerond met het besluit van het college om over te gaan tot de uitbreiding van het bedrijventerrein (ca. 3 ha). De daadwerkelijke planvorming moet nu starten, te beginnen met het opstellen van een projectplan waarin de volgende fasen en de organisatie van het project worden beschreven. Daaronder valt bijvoorbeeld het (laten) uitvoeren van een locatieonderzoeken het aansturen/co├Ârdineren van de benodigde bestemmingsplanwijziging en onderzoeken.
Profiel van de manager: Minimaal een afgeronde relevante HBO opleiding. Minimaal 3 jaar werkervaring als Projectleider op gebiedsontwikkeling in de laatste 7 jaar. Relevante ervaring binnen de overheid. Ervaring met Prince 2 of IPMA.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en inclusief alle overige kosten) en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 22 oktober 2019.
   

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)