button.gif button.gif button.gif button.gif
button.gif button.gif button.gif button.gif

Nieuwsbrief response

Hier reageert u op:Voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Projectleider GIS
Verwachte opdrachtduur: Start: 28 oktober 2019 Einddatum: 30 april 2020
Plaats/regio: Assen
Profiel van het bedrijf: Binnen de afdeling Informatie- en Procesmanagement is behoefte aan een projectleider. In eerste instantie wordt deze ingezet op de hieronder beschreven werkzaamheden. Hij/zij kan mogelijk ook ingezet worden op andere werkzaamheden of projecten.
Profiel van de opdracht: Wat wij zoeken: De ambitie van de klant is om de toonaangevende overheidsdienstverlener van Nederland te zijn. Om dat te bereiken wordt - veelal projectmatig - hard gewerkt aan optimale geautomatiseerde ondersteuning van de dienstverlening. Wij zoeken een projectmanager die zijn vak verstaat, die weet wat gedegen projectvoorbereiding, uitvoering en implementatie inhoudt. Ervaring met Agile-Scrum werken is daarbij een must.
Profiel van de manager: • Gecertificeerde projectleider: IPMA-C of hoger of IPMA-Agile, PRINCE Practitioner • Ervaring bij een grote overheidsorganisatie in de rol van projectleider • Ervaring met complexe politiek gevoelige implementatietrajecten • HBO of WO werk- en denkniveau • GIS kennis en ervaring
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid
   
In te vullen door belangstellende.
terug naar overzicht
Lees vooraf aan reageren altijd eerst de informatie rondom ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling op de pagina "Werkafspraken". Stem hier mee in door verzending van dit formulier.
Naam
E-mail adres *
Telefoonnummer
Telefoonnummer mobiel
Opmerkingen
Woonplaats_en_tarief
Beschikbaar_per
CV bestand zenden
(Bijlage maximaal 1 MB groot)
   
Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid