button.gif button.gif button.gif button.gif
button.gif button.gif button.gif button.gif

Nieuwsbrief response

Hier reageert u op:Voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Teammanager Informatiebeheer
Verwachte opdrachtduur: Start: 1 december Einddatum: 1-12-2020
Plaats/regio: Omgeving Den Haag
Profiel van het bedrijf: Het team Informatiebeheer is een ontwikkeltraject gestart met als doel om de kwaliteit van het post en archiefproces te verbeteren.
Profiel van de opdracht: De afdeling Informatie & Automatisering (I&A) is het organisatieonderdeel dat zowel op strategisch, tactisch als operationeel gebied de gehele organisatie ondersteunt en verbetert. In het tijdsgewricht van toenemende digitalisering dient een gemeentelijke organisatie, als informatie verwerkend organisme, flexibel en slagvaardig te zijn om haar ambities waar te kunnen maken. Het verzamelen, ontsluiten, beschikbaar stellen en duurzaam bewaren van informatie is steeds meer van strategisch belang.
Profiel van de manager: • Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring opgedaan in de afgelopen 10 jaar als verandermanager • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring opgedaan in de afgelopen 10 jaar als leidinggevende binnen de (gemeentelijke) overheid • Aantoonbare werkervaring met informatiebeheer en / of zaakgericht werken
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid
   
In te vullen door belangstellende.
terug naar overzicht
Lees vooraf aan reageren altijd eerst de informatie rondom ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling op de pagina "Werkafspraken". Stem hier mee in door verzending van dit formulier.
Naam
E-mail adres *
Telefoonnummer
Telefoonnummer mobiel
Opmerkingen
Woonplaats_en_tarief
Beschikbaar_per
CV bestand zenden
(Bijlage maximaal 1 MB groot)
   
Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid