button.gif button.gif button.gif button.gif
button.gif button.gif button.gif button.gif

Nieuwsbrief response

Hier reageert u op:Gezocht, Interim Teammanager Diagnostiek
Verwachte opdrachtduur: 3 maanden, gemiddeld 3 dagen per week (bvk ook de dinsdag).
Plaats/regio: Noord-Holland
Profiel van het bedrijf: Diagnostisch Centrum; werkt in opdracht van ziekenhuizen, ZBC's & 1e lijn. Richt zich daarbij op specifieke medische diagnostiek. Uitdagingen ohgv toenemende kwaliteitseisen, maatwerk, efficiency, kennisontwikkeling en complexe onderzoeken.
Profiel van de opdracht: Ivm een interne managementverschuiving en bovengenoemde ontwikkelingen per direct behoefte aan een Interim Teammanager voor aansturen/ontwikkelen van een team met ca 30 analisten en 2 dag-coördinatoren (allen veelal HLO opgeleid). Thema's: integraal verantw voor performance, bieden van aandacht/rust/duidelijkheid/perspectief aan mw's, optimaliseren werkprocessen/procedures (veelal LEAN principes), coachen team bij zelf organiserend vermogen, bewaken productie- en prestatie indicatoren, etc.
Profiel van de manager: Afgeronde, relevante HBO-opleiding aangevuld met ruime (interim) management als proces- en peoplemanager op operationeel/tactisch niveau binnen een vergelijkbare omgeving. Bvk binnen (ziekenhuis)zorg omgeving en/of diagnostische/laboratorium context. Gedreven lijnmanager die zich richt op mw's (aandacht, 'zichtbaar/aanspreekbaar zijn') en anderzijds stuurt op productie, resultaat en kwaliteit. Je communiceert open, helder en duidelijk en beweegt je soepel tussen de mw's op de werkvloer.
Opmerkingen: Analytisch, denkend in het optimaliseren van processen, tactvol, daadkrachtig, resultaatgericht, motiverend en ondersteunend. Start opdracht zsm. Reactie graag voorzien met actueel CV in Word, beschikbaarheid en (scherp) tarief.
   

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)