button.gif button.gif button.gif button.gif
button.gif button.gif button.gif button.gif

Nieuwsbrief response

Hier reageert u op:Interim Manager F&C / Concerncontroller
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 11-11-2019, einddatum 31-5-2020, opties tot verlenging, 32-36 uur per week
Plaats/regio: Regio Rotterdam
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een publieke organisatie. Men zoekt een manager/concerncontroller, tevens adviseur van bestuur en directie, die bijdraagt aan continuering, doorontwikkeling en beheersing van een financieeleconomische, evenwichtige organisatie.
Profiel van de opdracht: Dagelijkse aansturing afdeling F&C, bestaande uit de teams Administratie, Business Control en Inkoop. Zorgdragen voor organisatieontwikkeling, implementatie nieuw financieel systeem, datawarehouse en nieuwe BI-tool. Meewerken aan de visie op een toekomstige robuuste afrekensystematiek, het helpen verankeren van de gekozen risicomethodiek binnen de organisatie en advisering over financiering van toekomstige innovatieprojecten. innovatieprojecten.
Profiel van de manager: Relevante universitaire opleiding. Ruime ervaring met Administratie, Business Control en Inkoop. Zeer ruime ervaring met leidinggeven aan professionals. Zeer ruime ervaring met het werken in een politiek-bestuurlijke context. Zeer ruime ervaring met het opereren binnen en buiten een gemeentelijke, provinciale organisatie, of een gemeenschappelijke regeling. Het vermogen relevante samenwerkingsverbanden binnen en buiten een organisatie te zoeken, creëren en daarvan effectief gebruik te maken.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en inclusief alle overige kosten) en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 25 oktober 2019.
   

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)