button.gif button.gif button.gif button.gif
button.gif button.gif button.gif button.gif

Nieuwsbrief response

Hier reageert u op:Tijdelijke/Interim Senior P&O Adviseur
Verwachte opdrachtduur: Startdatum tussen 1 en 15-11-2019, einddatum 1-5-2020, optie tot verlenging 4 x 6 maanden, 28-36 uur
Plaats/regio: Regio Arnhem
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een publieke organisatie. Men is op zoek naar een tijdelijke, ervaren, senior P&O adviseur.
Profiel van de opdracht: Focus ligt vooral op het tactisch/strategisch adviseren op HR-vlak van het management van de organisatie. Je bewaakt mede de consequente toepassing van arbeidsvoorwaarden in de organisatie. Ook ondersteun je het management bij spoor 1 en 2 ziekteverzuimtrajecten, middels advies aan het management of door op te treden als casemanager. Hiernaast houd je je bezig met zaken als gezondheidsmanagement, vitaliteit, organisatieontwikkeling, functiewaardering en arbeidsmarktaanpak.
Profiel van de manager: Minimaal een HBO-opleiding op P&O gebied. Minimaal 8-10 jaar ervaring als adviseur P&O. Recente ervaring opgedaan bij een organisatie die de CAR-UWO volgt. Ervaring met begeleiding van individuele ziekteverzuimtrajecten (Wet Verbetering Poortwachter) en planmatige aanpak ziekteverzuimreductie. Ervaring met ontwikkelen en het implementeren van beleid op het gebied van duurzame inzetbaarheid/vitaliteit. Ervaren met zelforganisatie, coachend leiderschap en integraal management.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en inclusief alle overige kosten) en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 21 oktober 2019.
   

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)