button.gif button.gif button.gif button.gif
button.gif button.gif button.gif button.gif

Nieuwsbrief response

Hier reageert u op:Interim Adviseur Klimaatadaptie gemeente
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-12-2019, duur 24 maanden, optie tot verlenging 2 x 12 maanden, 24 uur per week
Plaats/regio: Regio Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Men wil ook de komende periode sterk inzetten op klimaatadaptie. Hiervoor zoekt men een adviseur die verantwoordelijk is voor beleidsontwikkeling en meedenkt over de aanpak.
Profiel van de opdracht: O.a. Uitvoeren van acties die leiden tot een betere samenwerking met inwoners. Concreet maken en vastleggen van afspraken over klimaatadaptatie bij nieuwbouw. Adviseren in projectteams. Contacten onderhouden met Hoogheemraadschap. Geven van lezingen aan andere afdelingen of bewoners. Voorzitten regulier afstemoverleg klimaatadaptatie (R&EA, BOR, Realisatie).
Profiel van de manager: Relevante HBO/WO opleiding. Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring met ruimtelijke ontwikkeling in stedelijk gebied. Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring met beleidsontwikkeling. Aantoonbare werkervaring in het afgelopen jaar in klimaatadaptatie waardoor de kandidaat goed op de hoogte is van trends en ontwikkelingen op het gebied van klimaatadaptatie. Bekend, door middel van werkervaring, met de politiek bestuurlijke omgeving van gemeenten.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (maximaal € 80,00 exclusief BTW en inclusief alle overige kosten) en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 28 oktober 2019.
   

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)