button.gif button.gif button.gif button.gif
button.gif button.gif button.gif button.gif

Nieuwsbrief response

Hier reageert u op:Interim Concerncontroller. Let op alleen voor de stevige financial
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 32/36 uur per week.
Plaats/regio: Zuid Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Je draagt bij aan de continuering, doorontwikkeling en beheersing van een financieel-economische, evenwichtige organisatie. Daarin spelen o.a. het meewerken aan de visie op een toekomstige robuuste afrekensystematiek, het helpen verankeren van de gekozen risicomethodiek binnen de organisatie en advisering over financiering van toekomstige innovatieprojecten. Je treedt vanuit die hoedanigheid op als eerste adviseur van het Algemeen en Dagelijks Bestuur en van directie.
Profiel van de manager: Je bent voorzitter van het bureauteam financiƫn en control, en draagt verantwoording voor alle producten en diensten van het bureau. Relevante universitaire opleiding.Ruime kennis en ervaring met betrekking tot de verschillende aspecten en verantwoordelijkheden van directie Middelen en Control;Zeer ruime ervaring met leidinggeven aan professionals, met het werken in een politiek-bestuurlijke context, met het opereren binnen en buiten een gemeentelijke, provinciale organisatie, of een GS
Opmerkingen: Graag ontvangen we je reactie voorzien van motivatie voor deze opdracht en CV in word waaruit gevraagde ervaring duidelijk blijkt, voor 24 oktober 2019. ovv van beschikbaarheid en gewenst tarief. Het nagaan van twee referenties is een onderdeel in de screeningsprocedure.
   

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)