button.gif button.gif button.gif button.gif
button.gif button.gif button.gif button.gif

Nieuwsbrief response

Hier reageert u op:Interim Hoofd Maatschappelijke Zorg en Participatie
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-11-2019, einddatum 1-2-2020, optie tot verlenging 2 x 1 maand, 32 uur per week
Plaats/regio: Regio Rotterdam
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie.Voor de unit Maatschappelijke Zorg en Participatie zoekt men een ervaren leidinggevende, met ruime kennis en ervaring binnen en visie op het sociaal domein.
Profiel van de opdracht: Je geeft leiding aan de afdeling van 10 fte. Je stimuleert en coacht medewerkers in hun ontwikkeling en voert plannings-, voortgangs- en resultaatgesprekken. Je bent verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van het sociaal domein. Je bent in staat grote, afdelingoverstijgende projecten te leiden en/of aan te sturen en vraagstukken integraal te benaderen en verbindingen te leggen binnen de afdeling en daarbuiten.
Profiel van de manager: WO-opleiding. Minimaal 3-5 jaar managementervaring op een beleidsafdeling. Brede inhoudelijke kennis van de decentralisaties (Wmo, Jeugdhulp en Participatiewet) van het sociaal domein. Brede ori├źntatie en strategische visie op het sociale domein en de transformatie van het sociale domein specifiek. Recente gemeentelijke werkervaring. Ruime kennis van en ervaring met het werken in een complexe politieke en bestuurlijke context .
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en inclusief alle overige kosten) en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 22 oktober 2019.
   

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)