button.gif button.gif button.gif button.gif
button.gif button.gif button.gif button.gif

Nieuwsbrief response

Hier reageert u op:Gezocht, Interim WFM planner / data analist
Verwachte opdrachtduur: Start: z.s.m. Uren per week: 36 Duur: 6 maanden Optie op verl. Ja 1*6 maanden
Plaats/regio: Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Implementeren van nieuw planningssoftware (Symagic). Uitvoeren gedegen informatieanalyse van werkstromen en capaciteit. Analyse van informatiestromen: WFM stuurinformatie, informatieverspreiding en informatie-behoefte. Opzetten en implementeren van rapportagestructuur op medewerker en afdelingsniveau. Het ontwikkelen fore-castingmodel en capaciteitsplan. Strategische personeelsplanning (eventueel voorstel flexpool). Flexibilisering van de personele inzet.
Profiel van de manager: Afgeronde hbo/mbo opleiding met minimaal 2/5 jaar aantoonbare werkervaring met bovengenoemde. Aantoonbare werkervaring met alle onderdelen van het workforce managementproces binnen contact centers. Aantoonbare werkervaring met alle onderdelen van het workforce managementproces binnen de overheid. Aantoonbare werkervaring in de uitvoering en optimalisatie van personeelsplanning, forecast, rooster, capaciteitsplanning en rapportage. Aantoonbare werkervaring met Symagic .
Opmerkingen: Graag reageren voor 21-10-2019 11:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
   

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)