button.gif button.gif button.gif button.gif
button.gif button.gif button.gif button.gif

Nieuwsbrief response

Hier reageert u op:Interim Projectleider Vaccinatieprogramma JGZ
Verwachte opdrachtduur: Startdatum z.s.m, einddatum 1-7-2020, optie tot verlenging, 24 uur per week
Plaats/regio: Regio Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. De afdeling Jeugdgezondheidszorg zoekt een projectleider Vaccinatieprogramma, die o.s. zorgt voor het keren van de dalende trend van de vaccinatiegraad.
Profiel van de opdracht: Voor zowel de ontwikkeling van een nieuwe aanpak (vaccinatieprogramma meer op maat) als de ontwikkeling en implementatie van interventies zoekt de afdeling Jeugdgezondheidszorg een projectleider. Deze is daarnaast verantwoordelijk voor de implementatie van de nieuwe vaccinaties.
Profiel van de manager: Afgeronde WO opleiding. Ruime projectervaring met meerdere stakeholders (minimaal 3 complexe projecten in de afgelopen 5 jaar). Kennis van publieke gezondheid. Goed kunnen schakelen met verschillende stakeholders (informeel netwerk, onderwijspartners, onderzoekers en medische disciplines). Vanuit helicopterview werkend en creatief (out of the box) denkend. Ruime projectervaring met meerdere stakeholders in zorg of sociaal domein (minimaal 3 complexe projecten in de afgelopen 5 jaar).
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en inclusief alle overige kosten) en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 17 oktober 2019.
   

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)