button.gif button.gif button.gif button.gif
button.gif button.gif button.gif button.gif

Nieuwsbrief response

Hier reageert u op:Interim Projectsecretaris gebiedsontwikkeling/planologie
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 2-12-2019, einddatum 30-4-2020, optie tot verlenging 2 x 3 maanden, 24 uur per week
Plaats/regio: Regio Noord-Limburg
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Voor een gebiedsontwikkeling zoekt men een tijdelijke projectsecretaris, die bijdraagt aan het succes van het project door o.a. monitoring en signalering, rapportages, ondersteuning projectleiders.
Profiel van de opdracht: Als projectsecretaris zorg je voor een goede monitoring van het project, heb je een signaalfunctie, stel je voortgangsrapportages op, ben je verantwoordelijk voor een goede monitoring m.b.t. risicomanagement, ondersteun en adviseer je projectleiders, verzorg je de projectmailbox, ben je het aanspreekpunt verschillende klankbordgroepen, ben je de vraagbaak van de verschillende samenwerkingspartners, verzorg je de verslaglegging projectgroepvergaderingen en incidenteel van andere overleggroepen.
Profiel van de manager: HBO/WO. Minimaal 2 jaar werkervaring als projectsecretaris, projectleider of projectmedewerker bij een overheidsinstantie opgedaan in de afgelopen 4 jaar. Minimaal 1 jaar ervaring met projecten t.a.v. duurzame energie opgedaan in de afgelopen 2 jaar. Minimaal 1 jaar ervaring met planologie opgedaan in de afgelopen 3 jaar. Idem met gebiedsontwikkeling. Accuraat en verbindend.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en inclusief alle overige kosten) en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 22 oktober 2019.
   

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)