button.gif button.gif button.gif button.gif
button.gif button.gif button.gif button.gif

Nieuwsbrief response

Hier reageert u op:Interim Projectleider Sourcing ICT Infrastructuur
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-11-2019, einddatum 1-11-2020, optie tot verlenging 1 jaar, 36 uur per week
Plaats/regio: Regio Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Vanwege sourcing van de ICT infrastructuurvoorzieningen zoekt men een projectleider die zorgt voor de de ontwikkeling van de organisatie van uitvoerend naar regisserend.
Profiel van de opdracht: Je ontwikkelt het nieuwe regiemodel o.b.v. de principes van multi sourcing, betrekt en stemt af met alle relevante stakeholders. Je ontwikkelt een veranderaanpak voor de implementatie van het nieuwe regiemodel en voert deze uit. Je ondersteunt medewerkers waar nodig bij de uitvoering van regietaken. Je verricht zelf regietaken met het oog op een goede implementatie van het model en het lerend effect voor medewerkers. Je betrekt actief directie, IV-organisaties en strategische partners.
Profiel van de manager: HBO- of WO bedrijfskunde, bedrijfskundige informatica of bedrijfseconomie. Brede kennis van IV- en ICT-projecten. Kennis en ervaring als lijn-leidinggevende in ICT-beheer en met regieorganisaties binnen de overheid. Kennis van sourcing en governance. Ervaring met het ontwikkelen en implementeren van regie-organisaties binnen de overheid. Ervaring met het aansturen van complexe leveranciersrelaties en demandmanagement. Oplossingen kunnen vertalen naar consequenties voor de organisatie.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en inclusief alle overige kosten) en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 21 oktober 2019.
   

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)