button.gif button.gif button.gif button.gif
button.gif button.gif button.gif button.gif

Nieuwsbrief response

Hier reageert u op:Interim Projectleider Omgevingsvisie
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 10-11-2019, einddatum 1-2-2020, optie tot verlenging 4 x 3 maanden, 20 uur per week
Plaats/regio: Regio Den Bosch
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Vanwege vertrek van de huidige projectleider zoekt men een tijdelijke vervanger. Het project is onderdeel van het programma invoering Omgevingswet. Je rapporteert aan de programmamanager.
Profiel van de opdracht: Afronden van de analyse van bestaand beleid en huidige opgaven. In beeld brengen van relevante trends en ontwikkelingen. Een opinienota voorbereiden voor de gemeenteraad over keuzes t.a.v. aard van de visie, belangrijke opgaven en participatie. Uitwerken van het vastgestelde stappenplan tot een plan van aanpak. Je werkt samen met het projectteam omgevingsvisie, dat zorgt voor de inhoudelijke inbreng en in overleg met de portefeuillehouder en de raadswerkgroep.
Profiel van de manager: Academische opleiding. Minimaal 10 jaar ervaring in het fysieke domein, opgedaan in de periode vanaf 2007. Minimaal 5 jaar ervaring als projectleider van grote projecten in het fysieke domein binnen de overheid opgedaan in de afgelopen 7 jaar. Recente ervaring met de Omgevingswet. Ervaring met complexe participatie- en inspraaktrajecten opgedaan in de afgelopen 5 jaar. Ervaring met het adviseren van het bestuur en bestuurlijke besluitvormingsprocessen opgedaan in de afgelopen 5 jaar.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en inclusief alle overige kosten) en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 23 oktober 2019.
   

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)