button.gif button.gif button.gif button.gif
button.gif button.gif button.gif button.gif

Nieuwsbrief response

Hier reageert u op:Interim Civieltechnisch Projectleider
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 11-11-2019, duur 12 maanden, optie tot verlenging 2 x 12 maanden
Plaats/regio: Regio Den Haag
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Binnen de afdeling Ontwikkeling zoekt men een ervaren projectmanager, die verantwoordelijk wordt voor enkele civieltechnisch/infrastructurele projecten.
Profiel van de opdracht: Je geeft o.a. leiding aan projecten i.v.m. aanleg ontsluitingswegen, opstart van projecten voor civieltechnische werkzaamheden en woningbouw, reconstructie kruispunt, aanleg keerspoor.
Profiel van de manager: HBO opleiding op het gebied van ruimtelijke ordening. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als projectmanager ruimtelijke ontwikkeling in de afgelopen 9 jaar. Aantoonbare werkervaring als projectmanager binnen een gemeentelijke organisatie. Ervaring met co├Ârdinatie en afstemming met diverse partijen, zoals civiele aannemers, bouwers, nutsbedrijven, gemeentelijke organisatie en bewoners. Vaardig in het opstellen van bestuur- en managementrapportages.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en inclusief alle overige kosten) en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 17 oktober 2019, 15.00 uur.
   

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)