button.gif button.gif button.gif button.gif
button.gif button.gif button.gif button.gif

Nieuwsbrief response

Hier reageert u op:Interim Manager Openbare Ruimte gemeente
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-11-2019, duur 2 maanden, optie tot verlenging 2 x 6 maanden, 24 uur per week
Plaats/regio: Regio Het Gooi
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. De gemeente zoekt voor de afdeling Openbare Ruimte een ervaren en verbindende afdelingsmanager, ervaren met verandermanagement binnen complexe gemeentelijke organisaties.
Profiel van de opdracht: Verbeteren samenwerking tussen de teams Voorbereiding & Uitvoering en Beheer & Onderhoud. Teamontwikkeling en positionering team Vastgoed. Bevorderen samenwerking met andere teams, creëren van verbinding. Als ambtelijk opdrachtgever zorg jij voor verduurzaming van gemeentelijke gebouwen, grond- en vastgoedbeleid en vernieuwing van een zwembad(locatie).
Profiel van de manager: Minimaal HBO-opleiding. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als manager bij of in opdracht van een overheidsinstelling in de afgelopen 10 jaar. Aantoonbare werkervaring als afdelingsmanager op het gebied van openbare ruimte bij een gemeente. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar met verandermanagement bij een gemeente. Aantoonbare werkervaring met verduurzaming van gemeentelijke gebouwen, grond- en vastgoedbeleid.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en inclusief alle overige kosten) en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 16 oktober 2019, 15.00 uur.
   

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)