Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, Interim Projectleider/Kwartiermaker 'interventieafdelingen dementerenden met probleemgedrag'

Verwachte opdrachtduur: minimaal 4 maanden, inzet per week in overleg.

Plaats/regio: Oosten van het land

Profiel van het bedrijf: Een 3-tal innovatieve, regionale, ouderenzorginstellingen. Gezamenlijk hebben ze besloten om een aantal regionale interventieafdelingen voor dementerenden met onbegrepen (probleem)gedrag op te zetten en daadwerkelijk te operationaliseren.

Profiel van de opdracht: Onbegrepen probleemgedrag van dementerenden neemt toe. Dit heeft negatief effect op cliënt en noodzakelijke zorg kan niet altijd geboden vanuit reguliere ouderenzorg. De instellingen willen daarom een interventie beschikbaar stellen voor observatie, behandeling en begeleiding door een toegerust multidisciplinair team. Voor voorbereiden, opstarten, managen en implementeren hiervan is behoefte aan een Interim integraal Projectleider/Kwartiermaker. Rapportage aan Directie Zorg en Raad van Bestuur.

Profiel van de manager: Relevante opleiding op minimaal Academisch niveau aangevuld met ruime (interim) projectmanagement ervaring op tactisch/strategisch niveau binnen het primair proces van de langdurige of ouderenzorg. Goed bekend met integraal organisatorisch projectmanagement van nieuwe zorginitiatieven en - dienstverlening bvk in ouderenzorg en bent tot op zekere hoogte ook inhoudelijk sparringpartner. Ervaren, senior projectleider, kwartiermaker, adviseur en implementator met uitstekende communicatieve vdghn.

Opmerkingen: Inhoud opdr: inventariseren/analyseren huidige situatie en ambitie (businesscase beschikbaar); samenstellen en aansturen van noodzakelijke werkgroepen en deelprojecten (criteria doelgroep, locaties en aantal plaatsen, overgang personeel, betrekken families, financiën, communicatie, knelpunten etc); stakeholdermanagement (in- en extern) bij opzetten van deze nieuwe inhoudelijke en organisatorische zorgverlening, opstellen voortgangsrapportages, eindverantw voor welslagen project. Start zsm

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.
In te vullen door belangstellende.
Terug naar overzicht
Naam *
E-mail adres *
Telefoonnummer
Telefoonnummer mobiel
Opmerkingen
Woonplaats_en_tarief
Beschikbaar_per
CV bestand zenden
(Bijlage maximaal 1 MB groot)
   
Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)