Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Interim Adviseur Ruimtelijk Domein gemeente

Verwachte opdrachtduur: Startdatum 2-9-2019, einddatum 31-30-2020, optie tot verlenging, 36 uur per week

Plaats/regio: Regio Zwolle

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Voor integrale bestuurlijke advisering op het ruimtelijk domein zoekt men een tijdelijk adviseur.

Profiel van de opdracht: Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van strategische ontwikkelingen naar realistisch beleid en instrumenten en legt daarbij de verbinding naar het sociaal-maatschappelijk domein. Je kunt over beleidsterreinen en werkvelden heen kijken. Je zorgt voor het ontwikkelen van onderbouwde en inzichtelijke adviezen en beleidsnotities, die bijdragen aan gedragen en samenhangend beleid. Naast de rol van adviseur ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van gebiedsvisies en ruimtelijke opgaven.

Profiel van de manager: HBO-opleiding. Minimaal 4 jaar aantoonbare en relevante ervaring in het werken in een complex krachtenveld tussen bestuur, ambtelijke organisatie en samenleving in de afgelopen 7 jaar. Ervaring met het schrijven van (bestuurlijke) beleidstukken. Je legt inhoudelijke verbindingen en brengt samenhang tussen de verschillende beleidsterreinen aan en denkt hierbij domein overstijgend. Je bent in staat opgavegericht en projectmatig te werken en meerdere opgaven gelijktijdig in portefeuille te hebben.

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 12 augustus 2019.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)