Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Spoed: Interim Directeur Bedrijfsvoering gemeente

Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-8-2019, duur 12 maanden, geen optie tot verlenging, minimaal 32 uur per week

Plaats/regio: Regio Zuid-Holland

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Voor afronding van de jaarrekening 2018 en (vervolgens) accountantsverklaring 2019 zoekt men een ervaren interim directeur Bedrijfsvoering.

Profiel van de opdracht: Aansturen domein Bedrijfsvoering. Afronding accountantsverklaring 2018. Zorgdragen voor tijdige goedkeurende accountantsverklaring 2019. Ontwikkelen managementinformatie. Op orde brengen inkoopproces, inkoopdossiers en inkoopfunctie. Op orde brengen investeringsplanning. Invoeren verplichtingenadministratie. Aansturen reguliere P&C cyclus. Adviseren over positionering personeels- en salaris administratie. Optimaliseren en eventueel digitaliseren bedrijfsvoeringsprocessen.

Profiel van de manager: Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring op senior management niveau op het gebied van financiën binnen een overheidsorganisatie in de afgelopen 8 jaar. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring met de financiën, jaarrekening en P&C cyclus van een overheidsorganisatie in de afgelopen 5 jaar. Aantoonbare werkervaring met gemeentelijke inkoopprocessen in de afgelopen 3 jaar.

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 19 juli 2019.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)