Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, Interim Interim Controller Voortgezet Onderwijs.

Verwachte opdrachtduur: 3 maanden, 4-5 dagen per week.

Plaats/regio: Groot Amsterdam

Profiel van het bedrijf: Voortgezet Onderwijs Instelling.

Profiel van de opdracht: Wegens vertrek van de controller is mijn opdrachtgever met spoed op zoek naar een tijdelijke vervanger. Opdracht zal lopen tot de werving tot een definitieve oplossing heeft gezorgd. Focus na de vakantie zal liggen op de management rapportages, het begeleiden van het begrotingsproces en het jaarwerk. Ervaring binnen het voortgezet onderwijs is een duidelijke MUST.

Profiel van de manager: Je hebt ervaring met control binnen specifiek het voortgezet onderwijs. Je bent in staat om op de verschillende niveaus binnen de school te schakelen. Als enige controller in het team heb je een brede verantwoordelijkheid.

Opmerkingen: Wegens de vakantieperiode is de instelling de komende 4 weken gesloten. Vanaf 22 augustus is men weer aanwezig. Gesprekken vinden dan ook in deze week plaats.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)