Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Interim Project Engineer Civiele Werken

Verwachte opdrachtduur: Startdatum 15-8-2019, einddatum 31-12-2019, optie tot verlenging 2 x 3 maanden, 16-24 uur per week

Plaats/regio: Regio Noord-Limburg

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Men zoek een project engineer die vooral een schakel vormt tussen de projectleiders en de projecten die zij onder handen hebben en de medewerkers van de afdeling Openbaar Gebied.

Profiel van de opdracht: Je bent vanuit de afdeling Openbaar Gebied de eerste gesprekspartner van de projectleider(s) en zorgt dat je bij de juiste collega’s van de afdeling Openbaar Gebied de afstemming zoekt. Daarbij gaat het onder andere over de voorbereiding van ontwerpen en plannen, het aangaan van contracten, het opstellen van contracten/bestekken en gesprekken met bewoners/ bedrijven.

Profiel van de manager: HBO civieltechnische achtergrond. Ervaring met projectmatig werken, zowel wat betreft inhoud als op proces. Heldere en compacte manier van communiceren, zowel schriftelijk als mondeling. Kennis van de actuele ontwikkelingen op het gebied van grondexploitaties. Sterk in presentatie en advisering. Authentiek.

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 1 augustus 2019.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)