Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Interim Projectmanager Europese Samenwerking

Verwachte opdrachtduur: Startdatum 12-8-2019, einddatum 31-12-2019, optie tot verlenging 3 x 6 maanden, 32 uur per week

Plaats/regio: Regio Zuid-Holland

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie, die met andere steden participeert in een aantal Europese samenwerkingsprojecten op gebied van IT, inkoop, subsidies en ECO-systeem.

Profiel van de opdracht: Je bent namens de gemeente verantwoordelik voor uitvoering van deze projecten. Denk daarbij o.a. aan de ontwikkeling van challenges en business cases; integrale toepassing van Open Data en IT-oplossingen; ontwikkeling van een innovatieve inkoopaanpak en een datastrategie; ontwikkeling van een (internationaal) ecosysteem met andere steden, kennispartners en bedrijven; gecoördineerde planning met meerdere stakeholders; een communicatiestrategie richting opdrachtgevers, partners en het ecosysteem.

Profiel van de manager: Afgeronde relevante HBO- of WO-opleiding Europese Studies, Bestuurswetenschappen of Informatiekunde, of vergelijkbaar. Minimaal vijf (5) jaar aantoonbare en relevante werkervaring in het domein van Europese samenwerking, Internationalisering en Europabeleid. Minimaal vijf (5) jaar aantoonbare werkervaring met politieke en ambtelijke besluitvormingsprocessen binnen de overheid. Minimaal vijf (5) jaar aantoonbare werkervaring als internationaal (project) manager.

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 25 juli 2019.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)