Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Ervaren Interim HR Business Partner

Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-9-2019, einddatum 31-12-2019, optie tot verlenging 2 x 12 maanden, 36 uur per week

Plaats/regio: Regio Groningen

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke samenwerking waar sprake is van veel dynamiek. Men zoekt een ervaren HR businesspartner voor de leidinggevenden van de gemeenten.

Profiel van de opdracht: Je ondersteunt en adviseert leidinggevenden en de organisatie op het brede terrein van personele vraagstukken. Je anticipeert samen met collega\'s op organisatievraagstukken en –ontwikkelingen met creativiteit en eigentijdse (beleids)adviezen. Je adviseert over vormgeving en toepassing van personeelsinstrumenten en individuele trajecten. Je ontwikkelt, implementeert en monitort P&O beleid en schrijft hiervoor heldere beleidsadviezen. Je ondersteunt bij aansprekende projecten.

Profiel van de manager: Afgeronde relevante HBO-opleiding. Recente en ruime ervaring als P&O Adviseur, bij voorkeur ook bij een gemeente. Werkervaring binnen de regio is een pré. Je hebt een duidelijke visie op o.a. de positionering van P&O, haar advisering en ontwikkeltrajecten. Je bent een verbindend teamspeler met creativiteit, resultaatgerichtheid, overtuigingskracht en flexibiliteit. Je hebt gevoel voor politieke en bestuurlijke verhoudingen. Je bent een toegankelijke persoonlijkheid die soepel communiceert.

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 25 juli 2019.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)