Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Interim Senior Strategisch Adviseur Gebiedsagenda's

Verwachte opdrachtduur: Startdatum 12-8-2019, einddatum 31-12-2020, optie tot verlenging max. 6 maanden, 20-36 uur per week

Plaats/regio: Regio Leeuwarden

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een publieke organisatie. Men zoekt een tijdelijk senior strategisch adviseur, die de directie en het bestuur adviseert over de opzet en implementatie van gebiedsgerichte samenwerkingen en agenda’s.

Profiel van de opdracht: Je adviseert over de opzet en implementatie van gebiedsgerichte samenwerkingen en agenda’s. Op korte termijn betreft het twee gebieden, maar de opdracht is niet hiertoe begrensd. De gezamenlijke governance van betrokken partijen (op gebied van natuur, landbouw en energietransitie) ontwikkelt zich in de richting van meer integrale aansturing, zowel voor wat betreft beleid als voor wat betreft beheer. Dit vraagt om een visie op de governance van het gebied en een organisatie.

Profiel van de manager: Academische opleiding economie of ruimtelijke ordening en planologie. Minimaal 10 jaar ervaring bij de overheid in een senior strategisch/leidinggevende positie. In staat om complexe strategische situaties snel te doorgronden en hierover het bestuur en directie te adviseren. Passieve beheersing van de Friese taal en binding met Friesland is een pre.

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 21 juli 2019.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.
In te vullen door belangstellende.
Terug naar overzicht
Naam *
E-mail adres *
Telefoonnummer
Telefoonnummer mobiel
Opmerkingen
Woonplaats_en_tarief
Beschikbaar_per
CV bestand zenden
(Bijlage maximaal 1 MB groot)
   
Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)