Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Voor een goede relatie zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Freelance/Interim Senior Financieel Medewerk(st)er.

Verwachte opdrachtduur: 3 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.

Plaats/regio: Regio Den Haag

Profiel van het bedrijf: Het betreft een educatieve organisatie. Ze richten zich op verschillende educatieniveaus. Er heerst een informele werksfeer door de gehele organisatie.

Profiel van de opdracht: Je zal komen te werken binnen middelgroot financieel team. Om goed binnen deze rol te passen ben je bekend met alle facetten van een administratieve afdeling. Dit is belangrijk, omdat je o.a. verantwoordelijk zal zijn voor de interne controles op de administratieve afdeling. Verder zal je verantwoordelijk zijn voor het voorbereiden en analyseren van de jaarrekening en het herstructureren van de administratieve afdeling.

Profiel van de manager: Eisen - Minimaal een afgeronde relevante HBO-opleiding; - Tenminste 3 jaar relevante werkervaring binnen het educatief domein; - Ervaring met AFAS is een grote pré; - Zelfstandig voorbereiden van de jaarrekening; - Communicatief vaardig; - Kennis van herstructurering van financiële afdeling.

Opmerkingen: Aanbod - Uitdagend project van minimaal 3 maanden; - Grote kans op verlenging van project; - Vervullen van Senior functie; - Werken in een informele werksfeer; - Werkzaam voor grote organisatie; - Mooie aanvulling op je cv. Lijkt dit project je interessant! Plaats dan een reactie voorzien van CV.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)