Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Interim Project Manager Basware Invoice Management System

Verwachte opdrachtduur: 4 maanden 3-5 dagen per week

Plaats/regio: Oost Brabant

Profiel van het bedrijf: Internationale High Tech organisatie

Profiel van de opdracht: In de rol van projectmanager implementeren van Basware Invoice Management voor de vestigingen van de Duitstalige landen waar het PtoP proces vooral processed wordt in het SSC in Nederland. Werken vanuit een stappenplan, het communiceren daarover, planning, instructie, begeleiding e.d.Tevens dienen t.a.v. de bestaande inrichting van Invoice Management in het Shared Service Center de nodige verbeteringen plaats te vinden, o.a. herziening Approval Matrix, verfijning van de instructies en wat v

Profiel van de manager: Ervaring binnen dit vakgebied als projectmanager, eerdere projecten m.b.t. Invoice Management systemen, bij voorkeur Basware, is een belangrijke pré voor deze inzet als projectmanager, eventueel ervaring Quintess of Seeburger. Een goede kennis en (dagelijks) gebruik van Nederlands, Duits en Engels is een vanzelfsprekend “must”.

Opmerkingen:

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)