Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Interim Transportplanner gezocht voor productiebedrijf in dagverse food!

Verwachte opdrachtduur: 6 maanden met optie tot verlenging, 5 dagen per week.

Plaats/regio: ROTTERDAM

Profiel van het bedrijf: Een van de transportplanners is in de organisatie doorgeroeid, hierdoor is ruimte ontstaan voor een nieuwe collega. Omdat het werven nog wel even tijd gaat kosten, en de zomer voor de deur staat, wil onze opdrachtgever geen risico lopen en opschalen

Profiel van de opdracht: Je zorgt voor het plannen van de juiste hoeveelheden naar de afnemers, het boeken van de transporten en het zo efficiënt mogelijk verladen, je rapporteert aan de Transport Manager. Het volume fluctueert omdat het dagverse producten betreft, zowel het aanbod als de vraag kan sterk afwijken. Toch houdt je het hoofd koel en zorg je voor een correcte transportplanning.

Profiel van de manager: Samen met je team verantwoordelijk voor dagelijkse transportplanning, Het is jou eindverantwoordelijkheid dat iedere order dagelijks correct en tijdig gepland en bij de winkels wordt afgeleverd. En van een sterke interim transportplanner verwachten we dat jij de planning dagelijks verder professionaliseert door knelpunten te elimineren en de benodigde verbeteringen te initiëren.

Opmerkingen: Je hebt: • Een afgeronde opleiding op MBO/HBO niveau op het gebied van Transport, Logistiek of Supply Chain Management • Minimaal 3 jaar ervaring als Transport Planner • Ervaring met het plannen van transporten in de Food, liefst in dagvers • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)