Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Interim manager sustainability-duurzaamheid: (fulltime, 6 tot 9 maanden voor een dynamisch, internationaal bedrijf in Midden Limburg).

Verwachte opdrachtduur: 6 tot 9 maanden, fulltime

Plaats/regio: Midden-Limburg

Profiel van het bedrijf: Onze relatie levert innovatieve en duurzame oplossingen voor de internationale productie van groenten, fruit en bloemen waarbij het de duurzame vervaardiging van gezonde, veilige en smakelijke versproducten voor de consument realiseert.

Profiel van de opdracht: In deze positie zult u verantwoordelijkheid zijn voor het tactisch en operationeel optimaal laten verlopen van recycling-processen passend in de sustainability doelstellingen van onze relatie en passend binnen internationale sustainability regels en wetgeving. Tevens geeft u ondersteuning aan operationele bestaande recycling-projecten in de exportmarkten waarbij de recyclingstrategie en aanpak tactisch door u wordt gedefinieerd en geïmplementeerd.

Profiel van de manager: Doelstelling van de opdracht is om, op interim basis, invulling te geven aan de positie van Project Manager Sustainablity. U zult, in nauw overleg met de Director R&D, de lopende en nieuwe projecten definiëren en vormgeven. Het is de bedoeling dat u in de interim-positie vooral op tactisch en operationeel niveau vormgeeft in relatie tot de uitvoering van de verschillende gerelateerde business cases in de ondersteuning van de internationale bedrijfsvoering. Ervaring met contractmanagement is pre.

Opmerkingen: Onze relatie biedt een zelfstandige interim-positie binnen een dynamisch internationale operations-organisatie waar duurzaamheid en customer-intimacy hoog in het vaandel staan. Ideale organisatie om uw renewable-expertise toe te voegen. De positie vraagt om een fulltime (4-5 dagen per week) invulling voor een periode van van 6 tot 9 maanden.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)