Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim Redacteur Krant

Verwachte opdrachtduur: 12 maanden 32-36 u p/w

Plaats/regio: Amsterdam

Profiel van het bedrijf: Overheid

Profiel van de opdracht: Verantwoordelijk voor de productie van 1 of meerdere edities van de krant. Verantwoordelijk voor onderwerpkeuze per editie. Verantwoordelijk voor insteek en vorm van artikelen. Verantwoordelijk voor keuze beeld. Zit redactieoverleg voor. Bouwt en onderhoudt relaties/netwerk. Vertegenwoordigt de redactie. Werkt volgens de bladformule en het redactieproces. Redigeert artikelen volgens formule en redactionele uitgangspunten van de gemeentelijk middelen (specifiek de krant)

Profiel van de manager: HBO werk- en denkniveau. Aantoonbare ervaring binnen een gemeente of andere overheidsorganisatie. Recente ervaring als Redacteur. Goede netwerker en kan dit ook aantonen met voorbeelden. Korte motivatie (half a4) en beschrijft daarin waarom jij geschikt bent voor deze opdracht.

Opmerkingen: Graag ontvangen wij uw CV, motivatie en all-in tarief (deze opdracht is gemaximaliseerd op €60,-, all in). Reageren tot en met 21 juli.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)