Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Interim Medior Veiligheidsadviseur

Verwachte opdrachtduur: 24-36 uur minimaal 6 maanden

Plaats/regio: Rijnmond

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een middelgrote gemeente in Zuid-Holland. Ivm het uitvallen van een medewerker is men voor een periode van minimaal 6 maanden op zoek naar een Medior Veiligheidsadviseur. Men zoekt in principe een fulltimer maar parttime kan ook.

Profiel van de opdracht: Je valt binnen een team van meerdere collega’s waaronder 2 senior adviseurs. Samen met hen zul je optrekken en de vertaalslag maken vanuit het beleid naar de praktijk. Je houdt je bezig met een stuk regievoering binnen je vakgebied. Je hebt hiervoor met alle betrokkenen contact.

Profiel van de manager: Bij voorkeur heb je reeds enige jaren ervaring binnen je vakgebied bij een gemeente. Je houdt van een dynamische omgeving en kunt goed in teamverband werken. Daarnaast toon je ook graag zelf initiatieven.

Opmerkingen: Graag reacties inclusief beschikbaarheid en tarief.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)