Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Wij zoeken z.s.m. een stevige Interim teamleider (afdeling planning voorschool) met als opdracht verbetering processen en coachen van medewerkers!

Verwachte opdrachtduur: .2 a 3 dagen per week, duur 6 maanden

Plaats/regio: Amsterdam

Profiel van het bedrijf: Welzijnsorganisatie in Amsterdam met aanbod voor voorschool. Vanwege Harmonisatiewet zijn voorscholen van gesubsidieerde naar betalende klanten gegaan en hiermee ook naar een ander kindplansysteem:Kidsvision

Profiel van de opdracht: Voor de afdeling planning binnen organisatie die voorschool aanbiedt ligt een opdracht om processen te verbeteren. Medewerkers hebben diverse leidinggevenden de laatste jaren voorbij zien komen.. Hier ligt voor de interim een opdracht om mede invulling te geven aan het traject dat met deze medewerker is opgestart. In het algemeen zijn telefoontechnieken en een klantgerichte houding binnen de kaders van het proces een aandachtspunt.

Profiel van de manager: Stevige manager, als opdracht 2 medewerkers sturen in hun werkzaamheden. Kennis van de klantprocessen.

Opmerkingen:

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)