Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Interim Senior Tactisch Inkoper Openbare Ruimte

Verwachte opdrachtduur: Startdatum z.s.m., duur 6 maanden, optie tot verlenging 1 x 6 maanden, 36 uur per week

Plaats/regio: Regio \'t Gooi

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Men zoekt een tactisch inkoper voor het uitvoeren van verschillende aanbestedingen voor met name de afdeling Openbare Ruimte (teams Vastgoed en Beheer & Onderhoud).

Profiel van de opdracht: Uitvoeren aanbestedingen voor genoemde teams. Inventariseren inkoopbehoefte bij stakeholders, uitvoeren marktconsultaties en hierover adviseren, dit vertalen naar de inkoopstrategie en bepalen aanbestedingsvorm incl. uitvraag volgens RAW systematiek, UAV-GC, Turn key etc. Inrichten en aansturen van multidisciplinair inkoopprojectteam. Opstellen van alle relevante aanbestedingsdocumenten. Begeleiding van het gehele inkoopproces. Bewaking voortgang. Na afronding overdracht aan contractmanager.

Profiel van de manager: Minimaal HBO Bachelor. NEVI of vergelijkbaar. Minimaal 3 jaar ervaring in de afgelopen 5 jaar met het begeleiden van Europese aanbestedingen binnen de overheid. Kennis van RAW en STABU systematiek. Ervaring met opzetten en aansturen van een multidisciplinair inkoopprojectteam. Ervaring in de afgelopen 5 jaar met het zelfstandig begeleiden van complexe Europese aanbestedingen, waarbij er onder meer uitvragen volgens RAW systematiek, UAV-GC zijn gehouden. Ervaren met marktconsultaties.

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 16 juli 2019.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)