Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim manager, directeur die in deze professionele onderwijsorganisatie educatieve zorgprofessionals aanstuurt

Verwachte opdrachtduur: 4 maanden, gemiddeld 4/5 dagen per week.

Plaats/regio: Limburg

Profiel van het bedrijf: Professionele onderwijsorganisatie. De directeur geeft samen met tien teamleiders zakelijk en inhoudelijk richting en leiding aan zes academies (Logopedie, Ergotherapie, Fysiotherapie, Vaktherapie, Mens en Techniek, Verloskunde).

Profiel van de opdracht: Direct leiding geven aan circa 21 professionals (teamleiders en lectoren), beschikt over een academisch werk- en denkniveau, aangevuld met relevante leidinggevende ervaring, visie op onderwijs en onderzoek in de context van het hoger beroepsonderwijs in het algemeen en het taakveld gezondheidszorg en welzijn in het bijzonder.

Profiel van de manager: een verbindend leider bent met ruime managementervaring die talent vanuit een positieve mens-visie tot ontwikkeling weet te brengen, beschikt over ruime ervaring in een eindverantwoordelijke strategische positie binnen een kennisintensieve organisatie met autonome professionals.

Opmerkingen: Uurtarief max € 95/€ 100

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)