Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Voor een goede relatie zijn we momenteel op zoek naar een Freelance Allround Interim Administrateur/Accountant.

Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 4 dagen per week.

Plaats/regio: Regio Rotterdam

Profiel van het bedrijf: Het betreft een organisatie binnen de industriesector. Zij richten zich op meerdere segmenten in de markt. Innovatie is een van de speerpunten van de onderneming. Verder heerst er een informele werksfeer.

Profiel van de opdracht: Om goed in deze rol te passen ben je allround inzetbaar op een administratieve afdeling en weet je hierin zelfstandig je weg te vinden. Je zal o.a. verantwoordelijk zijn voor het opstellen van de jaarrekening, het grootboek en balansrekeningen. Verder is het van belang dat je communicatief vaardig bent en beschikt over een sterke persoonlijkheid.

Profiel van de manager: Eisen - Minimaal 3 jaar tot 5 jaar ervaring in gelijkstrekkende functie(s); - Allround inzetbaar op een administratieve afdeling; - Zelfstandig opstellen van jaarrekeningen en grootboeken; - Brede automatiseringskennis; - Ervaring binnen de industriële branche is een pré; - Je kan goed zelfstandig werken; - Communicatief sterk; - Sterke persoonlijkheid.

Opmerkingen: Aanbod - Project van 6 maanden; - Op korte termijn starten van project; - Kans op verlenging van project; - Dynamische functie; - Werken voor prachtige organisatie; - Mooie aanvulling op je cv. Lijkt dit project je interessant! Plaats dan een reactie voorzien van CV.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)