Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim manager HRM voor een zorgorganisatie.

Verwachte opdrachtduur: Tot eind van het jaar, gemiddeld 3 a 4 dagen per week.

Plaats/regio: Brabant

Profiel van het bedrijf: Zorginstelling (VVT) in Brabant

Profiel van de opdracht: De Manager HRM heeft als leidinggevende de verantwoordelijkheid voor het ondersteunen, adviseren en faciliteren van het primair proces op het HR vakgebied. De Manager HR is als MT lid mede verantwoordelijk voor de totstandkoming van het strategisch (HRM) organisatiebeleid De afdeling HRM bestaat uit de volgende subafdelingen: - Werving en selectie - HRM-advies - Personeelsadministratie - Leren en ontwikkelen - Centrale flexpool De Manager HRM is lid van het MT. Rapporteert aan RvB.

Profiel van de manager: * Academisch werk- en denkniveau (bij voorkeur personeelswetenschappen/bedrijfskunde of vergelijkbaar); * Kennis van relevante ontwikkelingen in het vakgebied, * Kennis van relevante wet- en regelgeving * Kennis van en werkervaring in de zorgen is een vereiste; * Kennis op gebied van organisatie en organisatie ontwikkeling.

Opmerkingen: Arbeidsvoorwaarden Het tarief is € 85 - 100 per uur (incl reiskosten, ex BTW). Wij streven voor maximaal € 95 in te kopen. Procedure Uw reactie, voorzien van motivatiebrief en CV (beide in word), zien wij graag zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk zaterdag 13 juli 2019, tegemoet. Een referentiecheck en diplomacheck maken deel uit van deze procedure.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)