Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Interim Businessanalist Sociaal Domein

Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-8-2019, einddatum 1-2-2020, optie tot verlenging 2 x 6 maanden, 32 uur per week

Plaats/regio: Regio Amsterdam

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatle. De business analist is onderdeel van team Beleid, Contract en Control. Samen met de informatie analist (team ICT) ben je verantwoordelijk voor de Business Intelligence.

Profiel van de opdracht: Aanspreekpunt voor de diverse teams binnen het sociaal domein voor alle benodigde informatieverzoeken. Inventariseren en vertalen van de informatiebehoefte van de verschillende teams binnen het sociaal domein. Je ontwerpt, valideert, levert op van diverse rapportages en je zorgt voor het onderhoud hiervan. Je analyseert de gegevens en geeft gevraagd en ongevraagd advies aan de diverse stakeholders incl. MT.

Profiel van de manager: HBO werk- en denkniveau. Opleiding gericht op systemen en data (analyse). Brede werkervaring op het gebied van processen, procedures, systemen en data (analyse). Minimaal 3 jaar ervaring met sturingsinformatie en analyse. Aantoonbaar kennis van Cognos. Zeer goede kennis/ervaring met Excel. Kennis van BI systemen, zoals bijvoorbeeld Click View, Power BI of Visual Basics).

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 22 juli 2019.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)