Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Voor onze opdrachtgever zijn wij per direct op zoek naar een Freelance/Interim Senior Controller, voor een opdracht van minimaal 3 maanden en met kans op verlenging.

Verwachte opdrachtduur: 3 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.

Plaats/regio: Regio Den Haag

Profiel van het bedrijf: De organisatie is een grote multinational, welke opereert binnen de industriële sector, en vestigt al decennialang een sterke naam in de markt. Zij hebben vestigingen in meerdere regio’s van het land. Het hoofdkantoor is gevestigd in de regio Den Haag.

Profiel van de opdracht: Als Senior Controller ben je binnen de organisatie verantwoordelijk voor kloppende maand-, kwartaal- en jaarafsluitingen, managementrapportages en draag je zorg voor de optimalisatie van financiële processen. Hiernaast zal je ook het management voorzien van adviezen en ondersteuning.

Profiel van de manager: Eisen - Een bedrijfseconomische HBO of WO-opleiding; - Meer dan 5 jaar relevante werkervaring; - Ervaren op het gebied management rapportages; - Kennis van IFRS; - Expert op het gebied jaarrekeningen.

Opmerkingen: Aanbod - Project van minimaal 3 maanden; - Deze maand starten; - Aannemelijke kans op verlenging van het project; - Perfecte bereikbaarheid van kantoor; - Mooie naam op je CV. Lijkt dit project je interessant! Plaats dan een reactie voorzien van CV.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)