Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Interim Senior HR Businesspartner gemeente

Verwachte opdrachtduur: Startdatum 15-8-2019, einddatum 31-12-2019, optie tot verlenging, 20-32 uur per week

Plaats/regio: Regio Utrecht

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Als HR-partner in business werk je samen met managers aan de ontwikkeling van de organisatie en het personeel.

Profiel van de opdracht: Leidinggevenden adviseren en ondersteunen bij HRM-vraagstukken. Uitdagingen en knelpunten signaleren die gevolgen hebben voor het werkproces en de ontwikkeling van de business. Deze signalen vertalen naar passende integrale oplossingen die het verschil maken. Een proactieve bijdrage leveren aan het continu verbeteren van de HRM-dienstverlening. Een actieve rol pakken in HRM-gerelateerde projecten. Je bent breed inzetbaar, stevig en assertief.

Profiel van de manager: HBO/WO-opleiding op het gebied van human resources, bedrijfskunde of bestuur- en organisatiewetenschappen. Je hebt aantoonbare werkervaring (minimaal 3 jaar) in vergelijkbare senior HR functie binnen een (complexe) overheidsorganisatie. Recente ervaring (niet langer dan 1 jaar geleden) binnen een 100.000 plus gemeente. Brede ervaring met en kennis van organisatieontwikkeling, strategische personeelsplanning, duurzame inzetbaarheid en het bouwen van een diverse en inclusieve organisatie.

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 15 juli 2019.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)