Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Interim Strategisch adviseur Sociaal Domein

Verwachte opdrachtduur: Startdatum 19-8-2019, einddatum 1-1-2020, optie tot verlenging 2 x 3 maanden, 20 uur per week

Plaats/regio: Regio Groningen

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke fusieorganisatie. Men is op zoek naar een strategisch adviseur sociaal beleid. Het team sociaal beleid is een team dat zich richt op het maximaal benutten van de mogelijkheden van inwoners (-9 maand tot 120 jaar).

Profiel van de opdracht: Het team houdt zich bezig met de beleidsterreinen Wmo, jeugd, welzijn, gezondheid (incl. sport en bewegen), cultuur en onderwijs. Je bent verantwoordelijk voor de verdere uitwerking van de strategische visie. Je legt verbinding tussen strategische visie sociaal domein met Nationaal Programma Groningen. Je hebt een strategische rol in een bezuinigingstraject. Je voert de regie op de uitvoering van beleidsprogramma\'s en leidt strategische projecten. Je bewaakt en bevordert afstemming en samenhang.

Profiel van de manager: Minimaal een HBO opleiding, academisch werk- en denkniveau. Ruime en recente ervaring binnen het sociaal domein bij een middelgrote gemeente. Je hebt ervaring met het verbinden van strategische visie met belangrijke programma\'s (zoals het NPG). Je hebt verder een organisatie brede visie op strategisch niveau maar ook organisatie breed en bent in staat om deze verbinding te kunnen leggen en kunnen vertalen naar de praktijk. Je kunt verbinden en ziet de integrale samenhang.

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 16 juli 2019.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)