Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, Interim Business Controller Ruimte en Economie

Verwachte opdrachtduur: 3-4 maanden, 24-30 uur per week

Plaats/regio: Randstad

Profiel van het bedrijf: Gemeente

Profiel van de opdracht: De afdeling Controlling ondersteunt het gemeentelijk managementteam en het college van B&W bij de sturing en beheersing.In deze functie ben je de ‘trusted advisor’ van de directeur Ruimte en Economie inzake de sturing en beheersing van dat onderdeel van de organisatie.

Profiel van de manager: Minimaal vijf (5) jaar aantoonbare werkervaring als controller met projecten in de fysiek ruimtelijke omgeving van de locale overheid of vergelijkbaar; Minimaal vijf (5) jaar aantoonbare werkervaring met financiële inrichting en processen binnen het ruimtelijk domein met bestuurlijk complexe afwegingsvraagstukken en beheermaatregelen in het kader van de begroting en de financiële strategie van een locale overheid of vergelijkbaar; oMinimaal vijf (5) jaar aantoonbare werkervaring met P&C.

Opmerkingen: uurtarief: 85,00 per uur. overige eisen: Aantoonbare werkervaring met complexe businesscases binnen het ruimtelijk fysieke domein, zoals bijvoorbeeld een multiprojectomgeving met stakeholders uit zowel de publieke als de private sector; o Beschikt over snel inzicht en overzicht in financiën en risico’s van gebiedsontwikkelingen en ruimtelijke projecten

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)