Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Ervaren Interim Specialist Grondzaken gemeente

Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-8-2019, einddatum 31-10-2019, 27 uur per week

Plaats/regio: Regio Heerenveen

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Men is op zoek naar een ervaren specialist op het gebied van grondzaken, met kennis van grondzaken en overeenkomsten die in ruimtelijke projecten een rol spelen.

Profiel van de opdracht: Je hebt een verbindende rol tussen projectontwikkelaars, ondernemers, burgers, maatschappelijke organisaties of mede-overheden. Je adviseert aan het bestuur, maar ook projectleiders en collega’s. Je bent verantwoordelijk voor de aan- en verkopen van gemeentelijke eigendom, het opstellen en beheren van grondexploitaties, de financiële paragrafen en overeenkomsten en je adviseert over grondbeleid.

Profiel van de manager: Minimaal afgeronde relevante HBO opleiding. Je hebt in de afgelopen 5 jaar werkervaring opgedaan in grondzaken en grondexploitaties. Je beschikt over ruime juridische kennis en werkervaring betreffende grondzaken en transacties. Je beschikt over ruime ervaring in het opstellen en beheren van grondexploitaties. Je beschikt absoluut over ruime aantoonbare werkervaring binnen een overheidsinstantie.

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 16 juli 2019.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)