Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Interim Kwartiermaker Organisatie, bestuur en management

Verwachte opdrachtduur: Startdatum 15-8-2019, einddatum 1-1-2020, optie tot verlenging 2 x 6 maanden, 36 uur per week

Plaats/regio: Regio Den Bosch

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een publieke organisatie. Voor een programma, onderdeel van een totaalprogramma van 22 programma's dat start op 1-1-2020, zoekt men een kwartiermaker, die nauw samenwerkt met de andere programmamanagers.

Profiel van de opdracht: Je organiseert de strategische functie van de organisatie en zorgt voor een sterke verbinding met de strategische beleidsvorming in de (aanjaag)programma’s. Je stuurt op de concernbrede kaderstelling (zoals de perspectiefnota). Je zorgt ervoor dat bestuur en directie optimaal zijn gefaciliteerd om consequent te kunnen sturen en besluiten. Je toont eigenaarschap in het aanjagen van een cultuur- en gedragsverandering waarbij integraal, projectmatig en procesgericht wordt gewerkt.

Profiel van de manager: WO Bedrijfskunde of Bestuurskunde. Minimaal 5 jaar ervaring als programmamanager of een vergelijkbare leidinggevende rol binnen een bedrijfsvoeringsomgeving bij een overheidsorganisatie van >500 fte, waarbij je als opdrachtgever verantwoordelijk was voor de inhoudelijke aansturing van meerdere teams en waarbij je bestuur en directie strategisch adviseerde. Ervaring met programma- en procesmanagement.

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 18 juli 2019.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)