Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Interim HR Coördinator beleid en projecten

Verwachte opdrachtduur: Startdatum10-6-2019, einddatum 1-12-2019, optie tot verlenging 2 x 2,5 maand, 32 uur per week

Plaats/regio: Regio Zuid-Holland

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een publieke organisatie, op zoek naar een tijdelijk projectleider voor strategische HR projecten en -beleid. In deze rol leid je strategische HR-projecten en ontwikkel je inhoudelijk HR-beleid o.b.v. de HR strategie.

Profiel van de opdracht: Je bent verantwoordelijk voor het strategisch leiderschapsprogramma. Je verzorgt de uitvoering van de nieuwe HRstrategie en bewaakt samenhang tussen projecten. Je vervult een rol in lopende beleidszaken, zoals duurzame inzetbaarheid. Je bent een stevige gesprekspartner voor het hoofd van de afdeling, het directeurenteam en de RvB. Je bent lid van het HR-MT.

Profiel van de manager: Let op, gestelde eisen zijn hard! Relevante WO-opleiding. Minimaal 5 jaar ervaring met projectmanagement in HR en het ontwikkelen van HR-beleid. Kennis en ervaring op het gebied van leiderschaps- en cultuurontwikkeling en verandermanagement. Strategisch inzicht en gevoel voor (bestuurlijke en interpersoonlijke) verhoudingen. Kennis van actuele (beleids)ontwikkelingen op het terrein van HR. Ervaring met projectmanagement binnen complexe organisaties en kennis van bedrijfsvoering.

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht? Stuur ons dan zo spoedig mogelijk je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief en beschikbaarheid. Reageren is mogelijk tot en met 24 mei 2019.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)