Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Voor onze opdrachtgever zijn we per direct op zoek naar een zeer ervaren en breed inzetbare Freelance/Interim Financial/Business Controller.

Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 4 dagen per week.

Plaats/regio: Regio Nijmegen

Profiel van het bedrijf: Het betreft een organisatie met overheidsraakvlakken. Deze maatschappij is al een geruime tijd actief en heeft in haar bestaan een mooie groei doorgemaakt. Ze hebben samenwerkingsverbanden met meerdere internationale maatschappen.

Profiel van de opdracht: Om goed in deze rol te passen ben je breed inzetbaar op het vlak van controlling. Je zal zowel adviserend, alsmede operationeel te werk gaan. Op het vlak van budgetteringen, begrotingen en procesoptimalisaties zal je veelal adviserend (aan directie- en management) en toezichthoudend te werk gaan. Operationeel gezien zal je o.a. verantwoordelijk zijn voor het opstellen van de maand- en kwartaalrapportages, het opstellen van begrotingen en bankboekingen.

Profiel van de manager: Eisen - Minimaal 5 jaar werkervaring als allround inzetbare controller; - Brede ervaring als Finance Professional; - Kennis van specifieke overheidswet- en regelgeving; - Goede ervaring met Exact/Excel is een grote pré; - Ervaren op het vlak van budgetteringsprocessen/begrotingsprocessen; - Sterke persoonlijkheid; - Communicatief sterk.

Opmerkingen: Aanbod - Project tot einde jaar; - Per direct starten van project; - Werken in een informele werksfeer; - Vervullen van zeer dynamische functie; - Mooie aanvulling op je cv. Lijkt dit project je interessant! Plaats dan een reactie voorzien van CV.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)