Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim verandermanager in de finance keten

Verwachte opdrachtduur: 3 maanden, gemiddeld, 24 dagen per week.

Plaats/regio: omgeving Den Haag

Profiel van het bedrijf: Nuts bedrijf

Profiel van de opdracht: Taak zal zijn om het team te coachen in het samenwerken binnen en mét de keten. Daar ook de verantwoordelijkheid in te nemen en mensen in mee te nemen • Executive coaching en team coaching, team bestaand uit medewerkers van MBO tot en met WO • Verandermanager • Denken in eigenaarschap, domeineigenaarschap en ketengericht • Commitment aan de organisatie en los van het ‘oude’ • Ontwikkelen van je kra

Profiel van de manager: Een coachende verander manager die comfortabel kan schakelen met verschillende opleidingsniveaus. Werkzaam geweest in een Nuts, onderwijs of stichting organisatie Goede analytische vaardigheden op het gebied van groeps (persoons) dynamiek maar deze vertalen naar begrijpbare processen met handvatten voor iedereen zodat het gehele team zich hierin kan vinden.

Opmerkingen: Iemand die te hoog-over blijft en geen vertaalslag kan maken naar elk niveau in het team is niet passend!

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)