Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, Interim Cloud DevOps Engineer voor een grote Nederlandse verzekeraar.

Verwachte opdrachtduur: 3 tot 6 maanden, gemiddeld 5 dagen per week met kans op verlenging

Plaats/regio: Gelderland

Profiel van het bedrijf: Grote Nederlandse verzekeraar met een innovatieve Cloud divisie

Profiel van de opdracht: Als Cloud DevOps engineer ben je verantwoordelijk voor de geautomatiseerde delivery pipeline van de verschillende ontwikkelplatformen. Je werkt samen met development teams om er voor te zorgen dat ze in staat zijn om nieuwe softwarereleases geautomatiseerd in gebruik te nemen. Hiermee lever je een belangrijke bijdrage aan de toekomstige operationele omgeving. Onze klant zorgt voor nieuwe technologieën waarmee ze innovatieve diensten realiseren voor hun verzekerden.

Profiel van de manager: - Kennis over DevOps tools op het gebied van software code releases (Azure DevOps). - Goede basiskennis van IT-applicaties, infrastructuren, services, CI/CD en Azure Cloud - In het bezit van Azure en .NET certificering is een pré - Basiskennis van SonarQube, Fortify, Selenium, Whitesource, Software packaging (NuGet, NPM) en development tooling (Git, Visual Studio)

Opmerkingen: Onze klant is vrij flexibel en innovatief. Je kan bijv. bepaalde certificering via hen behalen. Het is ook mogelijk om 4x9 te werken en dagelijks tussen 07:00 in de ochtend en 19:00 je dag in delen.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)