Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Tijdelijk/Interim Service-/incidentmanager

Verwachte opdrachtduur: Startdatum 11-6-2019, einddatum 31-12-2019, optie tot verlenging 3 x 6 maanden, 36 uur per week

Plaats/regio: Regio Amsterdam

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Vanwege piekwerkzaamheden zoekt men een tijdelijke Service-/incidentmanager, onderdeel van het team Advies & Projecten.

Profiel van de opdracht: Je bent primair verantwoordelijk voor het managen van major incidents. Je bent proces-verantwoordelijk (regie, coördinatie) voor het Incidentmanagement-proces, je bewaakt en monitort het procesverloop en stuurt waar nodig bij. Je rapporteert periodiek over de kwaliteit van de procesuitvoering. Je bent voor de gebruikersorganisatie het tweede escalatie-niveau bij incidenten die niet binnen de norm worden afgehandeld en coördineert de escalatie. Je levert ondersteuning aan aandere ITIL-processen.

Profiel van de manager: Minimaal HBO denk- en werkniveau. Minimaal ITIL v3 Foundation gecertificeerd, een pré is ITIL v3 Intermediate gecertificeerd voor Service Lifecycle - Service Operation of Capability - Operational Support and Analysis. Je hebt ervaring met het beheren van het ITIL Incidentmanagement proces bij een grote of middelgrote organisatie. Je hebt ervaring met het managen van Major Incidents bij een grote of middelgrote organisatie. Je hebt ervaring met service management tooling zoals Topdesk.

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting/motivatie en tarief. Reageren is mogelijk tot en met 27 mei 2019.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)