Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim projectmanager integratie

Verwachte opdrachtduur: 4 maanden, gemiddeld 4 dagen per week.

Plaats/regio: Amsterdam

Profiel van het bedrijf: Voor een E-commerce dienstverlener met locaties in diverse landen zijn we op zoek naar een interim Project Manager Integratie.

Profiel van de opdracht: De interim Project Manager Integratie wordt verantwoordelijk voor het analyseren van de processen op het gebied van dispatching (Customer Service) en deze vervolgens onder te brengen bij een andere afdeling Logistiek. S&OP opdracht. Op basis van een proces en organisatie analyse dient onderzocht te worden waar de best-practices zitten en dienen integratie voorstellen gedaan te worden. Dispatching heeft haar touchpoints binnen alle afdelingen zoals ICT, finance, HR, Commercie en Operations.

Profiel van de manager: - Hbo/WO, werk- en denkniveau, bedrijfskunde; - consultant; - circa 3-5 jaar projectmanagement ervaring; S&OP binnen Telecom, Energie, Kabel; - analytisch en resultaatgericht. Verantwoordelijkheden - analyseren nul situatie vooral de interne processen; - rapportage richting directie; - voorstel carve out dispatching afdeling; - integratie processen en verbeteren koppeling met staande organisatie binnen een nieuwe afdeling; - initiƫren en aansturen van de projectgroep.

Opmerkingen: ICT is belangrijk en cruciaal voor de dienstverlening en efficiency van de opdrachtgever. Benodigd is een integratie/project manager met begrip voor ICT en veel ervaring met organisatie inrichting en business consultancy. De change component zal bestaan uit het optimaliseren van de processen de logistieke/operations afdeling met andere routing in back-office, front-office, finance, kwaliteit en dergelijke.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)