Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Voor een goede relatie zijn wij op zoek naar een gedreven en enthousiaste Freelance/Interim Business Controller.

Verwachte opdrachtduur: 8 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.

Plaats/regio: \'s Hertogenbosch

Profiel van het bedrijf: Het bedrijf is een toonaangevende speler in de markt. Miljoenen particulieren, alsmede zakelijke relaties maken gebruik van haar diensten. De organisatie is continue bezig met duurzame innovaties.

Profiel van de opdracht: Je komt te werken in een breed team van Financial Professionals. Binnen dit team ben je als Business Controller verantwoordelijk voor onder andere managementrapportages, het opstellen van financiële maand- en jaarafsluitingen en het uitwerken van business cases. Binnen deze functie zal je ook veel schakelen met meerdere afdelingen binnen het bedrijf.

Profiel van de manager: Eisen - Je bent in het bezit van een relevante financiële HBO- - of WO-opleiding; - Meer dan 3 jaar tot 5 jaar relevante werkervaring als Business Controller; - Kennis binnen de energiebranche (of gelijkstrekkende branche) is een grote pré; - Zeer ervaren op het gebied van de gehele Planning & Control cyclus; - Sterk analytisch vermogen; - Hands-on mentaliteit; - Sociaal- en communicatief vaardig.

Opmerkingen: Aanbod - Project van minimaal 8 maanden; - Snel starten van project; - Kans op verlenging van project; - Werken voor een multinational; - Zeer goed uurtarief; - Dynamische functie; - Mooie aanvulling op je CV. Lijkt dit project je interessant! Plaats dan een reactie voorzien van CV,

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)