Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, Interim Business controller HRM, 12 maanden

Verwachte opdrachtduur: 12 maanden, full time, 40 uur per week.

Plaats/regio: Rotterdam

Profiel van het bedrijf: Rijksoverheid

Profiel van de opdracht: Als businesscontroller help je de sectorhoofden van de Dienst HRM met het behalen van hun doelstellingen. Door te toetsen én aan de voorkant te adviseren. De Dienst HRM heeft diverse doelstellingen. Denk bijvoorbeeld aan de jaarlijkse instroomopdracht – het aannemen van 2.200 nieuwe medewerkers –, de digitale HR dienstverlening optimaliseren en het beheersbaar houden van alle salarisbetalingen. Voor de sectorhoofden HRM, oftewel het Managementteam, ben jij een belangrijke adviseur.

Profiel van de manager: Als doorgewinterde controller weet je verantwoording te nemen voor de coördinatie en inhoudelijke aansturing voor een uitvoerende directie en de daarbij horende ketens. Je werkt graag in een omgeving die nog volop in ontwikkeling is. Jouw adviezen en documenten zijn helder en transparant. Je kent de regels en procedures, maar zoekt zonodig de grenzen op van wat mogelijk is om de doelen en de planning te behalen. Je denkt in kansen en voor jou is het glas altijd half vol. Zeer stressbestendig.

Opmerkingen: Werkervaring als business controller binnen de rijksoverheid is een must. Minimaal een HBO opleiding richting bedrijfskunde of bedrijfseconomie. Minimaal 7 jaar ervaring in zelfstandige controllersfunctie in grote organsaties (1000+) . Affiniteit met HRM. Echte doorzetter, netwerker en communcatief zeer sterk. Standplaats Rotterdam maar wordt verwacht ook af te reizen naar Zwolle en Eindhoven.Beschikbaar per 15-7-2019. Tarief is per uur €80, inclusief alle kosten.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)